Om Dalarnas Takmontage

Om Dalarnas Takmontage

Vi är utbildade takläggare i Falun som levererar alla typer av kvalitativa takbyten i Dalarnas län

Hos oss på Dalarnas Takmontage, kommer alltid kundens önskemål i första hand. Därför börjar vi alltid takbytesprocessen med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom taket med kunden och lyssnar in deras önskemål. Utifrån detta, kan vi sedan utforma en lösning för takbyte i Falun som fungerar bäst för just deras behov. Detta lägger grunden för ett riktigt lyckat projekt redan från start. Vi ser sedan till att fortsätta på spåret till ett lyckat projekt genom att bibehålla kundkontakt under hela arbetets gång och genom att endast använda oss av yrkeskunniga takläggare i Falun med lång erfarenhet inom branschen. 


Vi är självklart också måna att våra kunder fortsätter att känna sig trygga med sina tak långt in i framtiden genom att använda oss av marknadens ledande takgaranti på 15 år i samarbete med vår kvalitativa materialleverantör Monier. Efter varje slutfört takbyte i Falun genomför vi också noggranna takkontroller . 

Vi på Dalarnas Takmontage vågar påstå att de åtgärder vi vidtar för att skapa hög kundnöjdhet fungerar. Det syns bland annat om man tittar på de recensioner vi fått från våra kunder. Såhär säger till exempel Mirka Pajunen: 

"Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska.
Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga.
Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning.

Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨"

Vill du byta tak i Falun och bli vår nästa nöjda kund? Dra dig inte för att kontakta oss redan idag! Vi hjälper dig med allt som har med takbyte i Falun att göra!

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Är du intresserad av att byta tak i Falun? Vi på Dalarnas Takmontage hjälper dig att ta första steget med ett kostnadsfritt hembesök. Fyll i nedanstående formulär, så bokar vi in en gratis gemensam taköversikt där vi hämtar underlag för att lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för ditt takbyte.

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Boka gratis hembesök