Kontakta oss professionella takläggare i Falun

Kontakta oss professionella takläggare i Falun

Välkommen att kontakta din trygga Takläggare i Falun! Vi hjälper dig gladeligen med alla dina frågor och kan boka in ett gratis hembesök med prisförslag på plats.

Är ditt tak inne på sina sista år, är det viktigt att genomföra en takomläggning i god tid för att undvika att det uppstår kostsamma fuktskador på din fastighet. Eftersom ytskiktet i de flesta fall har högre beständighet än takets invändiga skydd - takpappen, är det ofta vilseledande att avgöra takets skick efter dess utseende. Därför kan det vara en god idé att ta hjälp med en kostnadsfri taköversikt av en professionell takläggare i Falun. Då går vi igenom taket tillsammans och kan konstatera takets skick, diskutera önskemål och lämna ett prisförslag på plats för de åtgärder som eventuellt behöver vidtas.

Vi vet att inget tak är det andra likt och skräddarsyr därför alla våra taklösningar efter ditt taks förutsättningar samt din smak och budget. Med över 350 lagda tak om året och takläggare i Falun med omfattande utbildningar, kan vi garantera dig att vi kan vår sak inom alla tjänster vi erbjuder. Om du är intresserad att ta hjälp av yrkeskunniga och lokala takläggare i Falun som kan ge dig en kostnadsfri takgenomgång med prisförslag på plats - tveka inte att kontakta oss på Dalarnas Takmontage redan idag. Vi hjälper dig med nöje!

Boka kostnadsfritt hembesök med våra takläggare från Falun

Är du intresserad av att byta tak i Falun? Vi på Dalarnas Takmontage hjälper dig att ta första steget med ett kostnadsfritt hembesök. Fyll i nedanstående formulär, så bokar vi in en gratis gemensam taköversikt där vi hämtar underlag för att lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för ditt takbyte.

Kundrecensioner

G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson