Papptak

Papptak

Ett alternativ till takpannor och plåttak är att lägga papptak på fastigheten. Papptak är ett betydligt billigare alternativ som dessutom går snabbare att lägga, vilket gör att totalpriset för en takomläggning blir mindre än vid andra takbeklädnader. Papptak passar utmärkt på platta tak, där andra takmaterial inte är lämpliga. Det är också vanligt att man lägger ytpapp på mindre byggnader som bland annat en friggebod, förråd eller en carport. När du ska byta tak i Falun kan du vända dig till en takläggare i Falun som är proffs på alla typer av tak. Du kan kontakta oss på Dalarnas Takmontage om du vill få hjälp med ditt takbyte i Falun.

 

När det är dags för takomläggning

Dalarnas Takmontage kan hjälpa dig med din takomläggning, oavsett vilken takbeklädnad du väljer. Vi är expert på papptak och takpannor men är också yrkesutbildade plåtslagare vilket innebär att vi behärskar plåtslagerihantverket till fullo. Det gör att vi kan erbjuda dig korrekt utförda takarbeten med perfekta resultat till ett konkurrenskraftigt pris. Genom formuläret på vår hemsida kan du boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan besiktiga ditt tak, lämna förslag och tips kring din takomläggning och även erbjuda dig ett prisförslag direkt på plats. Vi har alla nödvändiga försäkringar och lämnar dessutom generösa garantier på vårt arbete och materialet vilket gör att du kan känna dig trygg med vårt arbete även efter att vi är klara. 

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Är du intresserad av att byta tak i Falun? Vi på Dalarnas Takmontage hjälper dig att ta första steget med ett kostnadsfritt hembesök. Fyll i nedanstående formulär, så bokar vi in en gratis gemensam taköversikt där vi hämtar underlag för att lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för ditt takbyte.