Betong- och tegeltak

Betong- och tegeltak

Behöver du lägga nytt tak på din fastighet kan du vända dig till en takläggare i Falun som är specialist på betongtak och tegeltak. Vi på Dalarnas Takmontage kan hjälpa dig med hela processen kring din takläggning, från projektering till material och utförande. Vi kan också erbjuda dig möjligheten att samtidigt installera en solcellsanläggning, taksäkerhetsprodukter eller dagvattenprodukter i samband med din takläggning. Då slipper du uppstartskostnaderna för flera olika projekt då vi redan är på plats med personal, utrustning och material. Kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig vid ditt takbyte i Falun.

 

Lägga nya takpannor

Att lägga takpannor är ett krävande arbete som oftast kräver att du har tillgång till kranbil eller någon annan form av utrustning för att få upp pannorna till taket. Det är också viktigt att placera ut takpannorna rätt på taket så att inte tyngden får taket att rasa in. Då du anlitar en professionell takläggare i Falun får du arbetet utfört av yrkesutbildade hantverkare med en lång erfarenhet inom yrket. Vi har också tillgång till alla de maskiner och utrustning som krävs för att arbeta effektivt med betongtak eller tegeltak. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak, lämna tips och råd och samtidigt ge dig ett prisförslag för din takomläggning. 

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Är du intresserad av att byta tak i Falun? Vi på Dalarnas Takmontage hjälper dig att ta första steget med ett kostnadsfritt hembesök. Fyll i nedanstående formulär, så bokar vi in en gratis gemensam taköversikt där vi hämtar underlag för att lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för ditt takbyte.