Bandtäckning och plåttak

Bandtäckning och plåttak

Plåttak och tak med bandtäckning är en mycket populär takbeklädnad, framför allt då det kommer till äldre fastigheter eftersom det ger fastigheten ett klassiskt och mycket exklusivt utseende. Plåttak finns i flera olika färger vilket gör att det går att erhålla ett tak med bandtäckning som kan matchas med fastigheten i övrigt. Plåttak har vanligtvis en livslängd på mellan 40 till 50 år. Dock har takpappen och tätskiktet under plåten bara en livslängd på 20-30 år. Detta gör att många passar på att byta takplåt i samband med att man lägger nytt takpapp och tätskikt. När du ska byta tak i Falun kan du kontakta en professionell takläggare i Falun som är experter på takplåt och bandtäckning.

 

Lägga plåttak med bandtäckning

Arbete med plåt och montering av plåttak är ett äkta hantverksyrke som kräver både en gedigen yrkesutbildning men också lång erfarenhet. Detta för att kunna utföra specialarbeten i samband med plåttak med bandtäckning. Vi på Dalarnas Takmontage är proffs på plåttak och kan åta oss plåtarbeten på allt från villor, herrgårdar, slott till fastigheter i innerstaden. Vi är specialister då det kommer till plåt med bandtäckning och kan få ert plåttak att se exakt ut som det ursprungliga plåttaket som lades för flera 100 år sedan. När du ska göra en takomläggning är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt takbyte i Falun. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lämna prisförslag för din takomläggning direkt på plats. 


Fler tjänster vi utför

Boka en kostnadsfritt hembesök med prisförslag

Är du intresserad av att byta tak i Falun? Vi på Dalarnas Takmontage hjälper dig att ta första steget med ett kostnadsfritt hembesök. Fyll i nedanstående formulär, så bokar vi in en gratis gemensam taköversikt där vi hämtar underlag för att lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för ditt takbyte.